Vivat Slovakia trailer

Vivat Slovakia trailer
Comments 0

Vivat Slovakia je videohra s otvoreným svetom zmenšenej Bratislavy počas divokých 90. rokov. Mestská akcia v plne 3D priestore so slovenským prostredím a dabingom.

Vivat Slovakia sa odohráva počas divokých 90. rokov vo fiktívnej Bratislave. Čerstvo založený štát sa pretĺka pôrodnými bolesťami.

Ulice ovládajú mafiánske gangy, ktoré svoju silu neskrývajú ani za bielych dní. Výpalné podnikov, výbuchy áut či iné vybavovanie si účtov je na dennom poriadku. Praktiky podsvetia si osvojili aj niektoré vládne špičky, ktoré využívajú mafie na tú najšpinavšiu prácu. Rozdiel medzi tajnou službou a organizovaným zločinom sa stráca. Subjekty, ktoré by mali stáť na úplne opačných stranách zrazu ťahajú za jeden koniec pre mocenské a ekonomické dôvody. Za kratší koniec ťahá iba bežný občan.

Hráč sa ocitá v roli holohlavého tridsiatnika, ktorý pracuje pre tajnú políciu v Internej Slovenskej informačnej službe, ISIS. Jeho krytie je práca taxikára, ktorá mu umožňuje voľne sa pohybovať mestom a monitorovať závadové osoby z tesnej blízkosti.

 

 

Zdroj: https://www.vivatslovakia.sk/

Komentáre
Loading...
Najčítanejšie články
Pohoda mServer
Pohoda mServer

Pohoda mServer - čo to je, ako to funguje, príklady, najčastejšie chyby, testovanie cez Postman

XML komunikácia v Pohode
XML komunikácia v Pohode

Popis toho, ako funguje XML komunikácia v programe Pohoda, príklady pre import/export. Ovládanie v programe, pomocou príkazového riadka alebo mse

XML - čo to je
XML - čo to je

Základný popis toho, čo je XML a akú ma štruktúru, aké sú základné pojmy - syntax, elementy a atribúty a menné priestory (Namespaces).

Cookies Nastavenia Cookies