OSRS Christmas Event 2021

Comments 0

Vianočný event 2021, ktorý je jednoduchý a krátky. Článok obsahuje kompletný návod. Event prebieha od 16.12. OSRS Christmas Event 2021

Christmas event 2021

Event začína vo White Castle v meste Falador. V hrade si pokecajte so Squire so slovami "Talk about Christmas event".

Christmas event 2021

Dostanete poznámky, ktoré obsahujú úlohy, kde máte získať 3 rôzne veci. Musíte navštíviť Herquin, Cecilia a Larry, pre ktorých musíte vykonať rôzne úlohy. So všetkými začínajte rozhovor "Talk about Christmas event".

Herquin

Herquin sa nachádza v Gem shop južne pod bankou a vľavo od White Knight's castle. Za úlohu dostanete nájsť Chocolate chips.

Christmas event 2021

Choďte južne od jeho domu k Bush, na ktoré kliknete Search Bush. Prehľadajte všetky, musíte nájsť .

Christmas event 2021

Ak ich nájdete, tak sa vraťte k Herquin a znova s ním pokecajte. Za odmenu dostanete Festive cinnamon.

Cecilia

Cecilia sa nachádza v parku na moste. Od nej dostanete za úlohu rozniesť darčeky 3 rôznym ľudom (Wyson, Haidresser a Wayne). Hore na mape sú vyznačený, so všetkými pokecajte "I have a present for you".

Christmas event 2021

Keď odovzdáte darčeky, tak sa vráťte k Cecilia, ktorá vám za odmenu dá Festive holly.

Larry

Larry sa nachádza južne od Party room. Pokecajte s ním a dostanete za úlohu postaviť deťom snehuliakov.

Christmas event 2021

Pred tým než pôjdete za deťmi Buoy a Gurl, tak si zoberte Spade (lopata sa nachádza pri dverách z vonkajšej strany). Bežte pokecať s deťmi. Deti sa nachádzajú vľavo od domu pri kôpkach snehu. Postavte sa ku kope snehu a zvoľte Dig Pile of Snow. V inventári sa objaví snehová guľa, na ktorú keď kliknete, tak zobrazí na zemi. Následne musíte klikať na guľu a každé jedno kliknutie guľu zvačšuje. Pokecajte si s deťmi a oni vám povedia gule podľa potreby. Ak je guľa v dostatočnej veľkosti, tak ju môžete dvihnúť a vložiť do inventára. Ak postavíte snehuliakov, tak sa vráťte za Larrym, kde dostanete Festive white wine.

Ak máte všetky úlohy splnené, tak sa vráťte do hradu za Squire s ktorým si pokecajte a dostanete za úlohu vytvoriť Magical cleaning potion. Ten vytvoríte tak, že skombinujete veci, ktoré ste dostali ako odmeny za splnene úlohy. Následne znova pokecajte so Squire, kde sa po rozhovore v inventári objavia Pink stained armor, ktoré musíte vyčistiť. Kliknete na Magical cleaning potion a následne po jednom na armor.

Christmas event 2021

Ak je armor vyčistený, tak znova pokecajte so Squire, ktorý vás pošle za Sir Vyvin. On sa nachádza na 2 poschodí hradu. 

Christmas event 2021

Pokecajte s ním a predáte mu vyčistené brnenie. 

Christmas event 2021

Následne sa vydajte na Vianočnú párty, ktorá je južne od parku, kde nájdete Cecilia , s ktorou pokecajte a opýta sa vás, či sa chcete stretnúť so Santom, tak na to odpovedajte "Yes".

Christmas event 2021

Prebehne scená, ktorú preklikáte a týmto je Event hotový.

Christmas event 2021

Komentáre
Loading...
RuneScape ® is a trademark of Jagex Ltd © 1999 - 2024.
Najčítanejšie články
Pohoda mServer
Pohoda mServer

Pohoda mServer - čo to je, ako to funguje, príklady, najčastejšie chyby, testovanie cez Postman

XML komunikácia v Pohode
XML komunikácia v Pohode

Popis toho, ako funguje XML komunikácia v programe Pohoda, príklady pre import/export. Ovládanie v programe, pomocou príkazového riadka alebo mse

XML - čo to je
XML - čo to je

Základný popis toho, čo je XML a akú ma štruktúru, aké sú základné pojmy - syntax, elementy a atribúty a menné priestory (Namespaces).

Cookies Nastavenia Cookies