Nová expanzia pre Star Wars: The Old Republic

Nová expanzia pre Star Wars: The Old Republic
Comments 0

Nová expanzia Star Wars: The Old Republic - Legacy of the Sith vás zavedie do nových častí galaxie pri prenasledovaní Dartha Malgusa. Preskúmajte nové planéty, nový Flashpoint, získajte nové odmeny.

Nová dejová linka

Vojna medzi Galaktickou republikou a Sithským impériom sa rozširuje do nových svetov! V temných kútoch galaxie sa vynárajú nebezpečné hrozby a Darth Malgus kuje neznámy plán... Odhaľte tieto a mnohé ďalšie záhady, zatiaľ čo vaše rozhodnutia budú formovať galaxiu.


Manaan

Sithské impérium napadlo Manaan, aby sa zmocnilo jeho nadbytku kolto, životne dôležitého medicínskeho zdroja na všetkých stranách vojny. Bojujte v podvodnom zariadení o kontrolu nad planétou s oddelenými príbehmi Impéria a Republiky.


Elom

Príbeh pokračuje na planéte Elom objavením zničenej sithskej pevnosti, ktorá bola záhadne vymazaná zo všetkých záznamov. Pretrvávajú zvesti, že Darth Malgus – pri honbe za starovekými relikviami po celej galaxii – mohol nájsť niečo dôležité pre budúcnosť Jediov a Sithov. Táto nová dejová línia bude dostupná ako samostatný zážitok, ako aj ako flashpoint pre viacerých hráčov!


Galactic Seasons 2 - ‘Shadows of the Underworld’

Druhá sezóna Galactic Seasons, Shadow of the Underworld, sa začína spustením Legacy of the Sith. Získajte nové a vzrušujúce odmeny plnením sezónnych denných a týždenných cieľov. Viac informácií nájdete tu.


Combat Styles

Hráči majú viac možností na prispôsobenie svojich postáv výberom bojového štýlu oddeleného od ich pôvodného príbehu ! Viac informácií nájdete tu.


Vylepšie itemov

We’ve made changes to the itemization system to offer players new experiences and ways to obtain gear. These changes ensure that players have the gear they need to play the content they want and that they can grow their power over time. Viac informácií nájdete tu.


Legendary Items

Zažite nový spôsob prispôsobenia herného štýlu vašej postavy pomocou legendárnych predmetov! Tieto nové položky nahrádzajú zosilňovače a nastavujú bonusy pre lepšie prispôsobenie bonusov, ktoré dostávate. Viac informácií nájdete tu.


Zvýšený maximálny level

Limit úrovne sa zvýšil na 80 pre všetkých predplatiteľov v Legacy of the Sith.


Vylepšený herný zážitok

Vychutnajte si plynulejší celkový hráčsky zážitok vďaka niekoľkým vylepšeniam, vrátane aktualizovanej cesty vytvárania postavy a nového vzhľadu zoznamu postáv, inventára a oveľa viac!


Loadouts

Toto nové rozhranie vám umožňuje vytvárať predvoľby pre vaše vybavenie, zbrane, vzhľad, schopnosti a rýchle panely, aby ste mohli ľahko prepínať medzi rôznymi štýlmi hry pre rôzne situácie.


Ten-Year Anniversary

Ako súčasť oslavy bude predajca „Výročia personálu“ k dispozícii vo flotile do januára 2023. Ich inventár bol aktualizovaný, aby zahŕňal nové odmeny a najlepší pohľad na dekorácie súťaže SWTOR.



Star Wars: The Old Republic - Legacy of the Sith je k dispozícií zadarmo pre všetkých predplatiteľov! Prenasledujte Dartha Malgusa cez galaxiu, aby ste odhalili jeho najtemnejšie plány. Úplný zoznam poznámok o opravách tejto novej aktualizácie nájdete tu.

 

Expanzia bola zverejnená k 15.2.2022

 

Zdroj swtor.com

Komentáre
Loading...
Najčítanejšie články
Pohoda mServer
Pohoda mServer

Pohoda mServer - čo to je, ako to funguje, príklady, najčastejšie chyby, testovanie cez Postman

XML komunikácia v Pohode
XML komunikácia v Pohode

Popis toho, ako funguje XML komunikácia v programe Pohoda, príklady pre import/export. Ovládanie v programe, pomocou príkazového riadka alebo mse

XML - čo to je
XML - čo to je

Základný popis toho, čo je XML a akú ma štruktúru, aké sú základné pojmy - syntax, elementy a atribúty a menné priestory (Namespaces).

Cookies Nastavenia Cookies